Genel

1250 Kva Trafo 

1250 Kva Trafo 

1250 Kva trafo sistemleri elektrik dağıtımında üstün niteliklere sahiptir. Yüksek dağıtım özellikleri olan trafolar işletmelerde oldukça iyi standartlarda kullanılabilirler. Beklentilere yanıt veren bu trafo modelleri en iyi üretim alanlarında tasarlanırlar. Yüksek bir verimliliğe sahip olan trafo modelleri kullanıcı beklentisini en iyi şekilde karşılar. Hemen her alanda kullanılabilen trafolar özellikle kesinti yaratmadan ve fazla bakım istemeden kullanılabilecek standartlardadır.

Hermetik trafo sınıfına giren bu tasarımlar firmamız tarafından sizlere satışı gerçekleştirilir. Son derece yüksek kalitede olması tercih edilebilirliğini her zaman artıran durumlardandır. Özel olarak tasarlanan 1250 Kva trafo modelleri kullanıcı beklentisini en iyi şekilde karşılar. Transformatör grupları içerisinde yüksek verimliliğe sahip ürünler arasında yer almaktadır.

Garantili olarak satışını yaptığımız bu ürünler özellikle uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanılabilme imkanına sahiptir. Kolay arıza yapmaması, çalışmada kesinti yaratmaması avantajları arasında yer alır. Bununla birlikte hem bina içerisinde hem de bina dışında kullanılacak standartlarda tasarımlardır. Geniş bir kullanım yelpazesine sahip olduğu söylenebilir.

1250 Kva Trafo Özellikleri

1250 Kva trafo sistemleri birçok üstün özelliği ile öne çıkmayı başaran sistemlerdir. Kullanıcı beklentisine yanıt veren bu sistemler kolay bir kullanıma sahiptir. Bu sistemlerin tercih edilmesinde birçok avantajından bahsedilebilir. En iyi kalitede sargılara sahip olan bu trafoların özelliklerinden şu şekilde bahsetmek mümkündür:

  • Üç fazlı ve iki sargılı ürünlerdir.
  • Yağa daldırılmış tasarımlardır.
  • Tam kapalı yani Hermetik, gaz yastıksız ürünlerdir.
  • Yağ dolaşımlı tasarımlardır.
  • Boşta gerilim ayarlıdır.
  • Bina dışında kullanılabilir.
  • Bina içerisinde kullanıma uygundur.
  • Yağ ağırlığı 685- 760 arası
  • Üst gerilim 6,3- 11 ile 33 arasıdır.
  • Ağırlığı 2080 kg

Kısacası yüksek standartlarda bir trafo modelidir. Birçok alanda kolaylıkla kullanılabilir. Firmamız sizlere bu trafoların hem satış hem de satış sonrası hizmetlerini vermektedir.

1250 Kva Trafo Fiyatları

1250 Kva trafo fiyatları konusunda firmamız ulaşılabilir teklifler sunar. Bu süreçte müşteri memnuniyeti her zaman yüksek oranda dikkat ettiğimiz bir konudur. Satış fiyatlarımız trafoların güç ve ağırlık derecelerine göre değişmekle birlikte diğer hizmetlerimizin fiyatları da farklılık gösterir. Firmamız trafo sektöründe öncü firmalardan biridir.

1250 Kva trafo sistemleri firmamız tarafından en uygun fiyatlarda sizlere satışa sunulur. Bu alanda profesyonel olarak hazırlanan trafolar yüksek bir işlevsellik sunar. Beklentilerin karşılanmasında her açıdan en iyi desteği almanız sağlanıyor. Bu alanda kaliteli bir hizmet alabilmek adına firmamız ile görüşebilirsiniz. Trafoların montajı, daha sonraki bakım gereksinimleri ve tamir işlemleri gibi konularda da sizlere destek sağlamaktayız.

Uzun bir süredir sektörde önemli bir yer edinen firmamız yüksek standartlarda hizmetler sunar. Her anlamda beklentileri karşılamak konusunda en iyi olanakları sunarız. Bu süreçte müşterilerimizin memnuniyeti odaklı olarak çalışan profesyonel bir satış ve satış sonrası ekiplerimiz mevcuttur.

Bizlere ulaşmak Çok kolay, Sizde 2.El trafo Alıp, satmak veya Takas yapmak isterseniz. 0 505 004 07 02
Numaramızdan veya İletişim sayfamızda ki Form kısmında ulaşabilirsiz. Diğer Merak ettiğiniz soruları yorumlar kısmında belirtmeniz yeterlidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir