Genel

1600 Kva Trafo

1600 Kva Trafo

1600 Kva trafo modelleri günümüzde oldukça profesyonel bir trafo alternatifidir. Kullanım alanları son derece geniş olan bu trafo modelleri Hermetik trafo sınıfına girmektedir. Üstün standartlarda üretilen trafolar günümüzde birçok farklı alanda kullanılabilmektedir. Bununla birlikte bu trafoların en çok tercih edilme nedeni kullanım alanlarının geniş olmasıdır.

Sağlam ve dayanıklı bir yapısı sayesinde uzun yıllar sorun çıkarmadan kullanılabilir. Elektriğin dağıtılarak birçok farklı alana yayılmasında yüksek bir güce sahiptir. Bundan kaynaklı olarak da işletmelerinizde ve mekanlarınızda kesinti olmadan yüksek bir performans ile çalışabilme imkanı bulabilirsiniz.

Üretimde verimlilik ve süreklilik arayışında olan hemen herkes bu trafoları kolaylıkla tercih edebilir. Beklentilere yanıt veren özel tasarımlar olması tercih edilebilirliklerini artıran unsurlardan biridir. Bu trafo modelleri yüksek standartlardadır. Kullanıcı gereksinimlerine tam olarak yanıt vermesi de en çok tercih edilmesinin avantajlarından biridir. Günümüzde birçok işletme için 1600 Kva trafo modelleri yeterli tasarımlardır. Her anlamda sizlere kaliteyi sunan firmamız bu trafo modellerinin bakım, onarım, arıza tespiti gibi konularında da destek vermektedir.

1600 Kva Trafo Özellikleri

1600 Kva trafo özellikleri oldukça üstün standartlardadır. Kullanıcı gereksinimlerinin her anlamda karşılanmasını sağlarlar. Bu ürünlerin uzun süre bakım gerektirmeden çalışabilmesi en önemli avantajlardandır. Bu transformatörlerin tüm testleri yapılarak müşterilerimize sunumları gerçekleştirilmektedir. 1600 Kva trafo özellikleri hakkında şunlardan bahsetmek mümkün olabilir:

  • Üç fazlı ve iki sargılı tasarımlardır.

  • Yağa daldırılmış ürünlerdir.

  • Tam kapalı yani gaz yastıksız ve Hermetik tipindedir.

  • Doğal yağ dolaşımlıdır.

  • Boşta gerilim ayarlıdır.

  • Bina dışında kolay kullanılabilir.

  • Bina içinde de kullanım imkanı vardır.

  • Yağ ağırlığı 825- 1000 arasındadır.

  • Ağırlığı ise 4010- 4405 kg arasındadır.

Gibi birçok özellikten bahsetmek mümkündür. Firmamız bu tasarımları her zaman test raporları ve garanti belgeleri ile sunar. Birinci el olarak satışa sunulan trafom modellerimiz kullanıcı beklentisine en iyi şekilde yanıt vermektedir. Hem ihtiyaçları karşılaması hem de uzun yıllar rahat bir şekilde kullanılabilmesi bu trafoların çok geniş bir yelpazede tercih edilmesini sağlamıştır. Beklentilerin karşılanmasında bu trafolar her anlamda yüksek standartlara sahiptir.

1600 Kva Trafo Fiyatları

1600 Kva trafo fiyatları firmamızın ulaşılabilir düzeyde sizlere sunduğu fiyatlardır. Her açıdan en iyi teklifleri sizlere sunan firmamız bu alanda kaliteli bir hizmet alabilmenize imkan yaratmaktadır. Trafo fiyatları konusunda her açıdan en iyi şekilde sizlere hizmet vermeye özen gösteriyor ve bu alanda gereksinimlerinize uygun hizmetler veriyoruz.

Trafo modellerinde fiyatlarımız güç ve ağırlık derecesine göre değişmektedir. Bu trafoları tercih ederken her zaman ihtiyaçlarınıza uygun olarak seçmeniz gerekir. Yeterli seviyede olması büyük bir önem taşır. Kullanıcı ihtiyaçlarına yanıt veren bu tasarımlar gereksinimlerinizi en iyi şekilde karşılayacak düzeydedir. Elektrik dağıtım işlemlerinin kusursuz bir şekilde gerçekleştirilmesini sağlar. Bu trafoların satış sonrası desteklerinde de her zaman firmamız yanınızdadır.

Bizlere ulaşmak Çok kolay, Sizde 2.El trafo Alıp, satmak veya Takas yapmak isterseniz. 0 505 004 07 02
Numaramızdan veya İletişim sayfamızda ki Form kısmında ulaşabilirsiz. Diğer Merak ettiğiniz soruları yorumlar kısmında belirtmeniz yeterlidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir