Genel

2000 Kva İkinci El Trafo

2000 Kva İkinci El Trafo

2000 Kva ikinci el trafo gereksinimlerinizde firmamıza ulaşabilirsiniz. Bu trafolar yüksek güç kapasitesine sahip tasarımlardır. Beklentilere yanıt vermesi ve her açıdan profesyonel trafolar olması ürünlerin profesyonel olmasını sağlar. Yüksek elektrik dağılım işleminin gerçekleştirilmesi gereken alanlarda en işlevsel trafo modelleridir. Bu trafolar çok yüksek kapasiteye sahip olduğundan ikinci el olanları da çok işlevsel olabilmektedir.

Firmamız 2000 Kva ikinci el trafo alım ve satışında son derece geniş bir yelpazede hizmet vermektedir. Trafo montajı, tamiri ve bakımı konusunda da firmamızdan gereken hizmetleri alabilirsiniz. Beklentilere yanıt veren trafo firmamız bu alanda sizlere gereken destekleri vermektedir. Trafoları satın alırken her zaman ihtiyaçlarınıza yönelik bir ürün tercih etmeniz gerekiyor.

Elektrik dağılımının geniş bir alana gerçekleştirilmesi gerekiyorsa ve bu elektrik yüksek kapasitede kullanılacak ise 2000 Kva trafolar son derece idealdir. Ancak bu trafoları satın alırken ikinci el olanlarını da tercih etmek mümkündür. Birinci el yanında ikinci el olan modeller de işlevleri ile son derece kusursuz bir şekilde çalışabilirler.

2000 Kva Trafo Özellikleri

2000 Kva ikinci el trafo satın almayı düşünüyorsanız bu trafoların özellikleri hakkında bilgi edinmeniz gerekir. Bu trafolar yüksek kapasitede tasarımlardır. İkinci el modeller de oldukça işlevsel olarak ön plandadır. Trafoların özellikleri hakkında şunlar söylenebilir:

  • 2000 Kva trafo ağırlığı 2765 kg
  • 2000 Kva trafo yağ ağırlığı 1185 kg
  • Hermetik yapıda modellerdir.
  • Bakır ya da alüminyum sargıdır.
  • 6 kademelidir.
  • Bağlantı grubu ise DYN’dir.
  • Genleşme depolu tasarımlardır.

Kullanıcı beklentisini en iyi şekilde karşılayan bu trafo modelleri üstün standartlara sahiptir. İkinci el trafo satın alarak tüm gereksinimlerinizin karşılanmasını sağlayabilirsiniz. Elektrik dağılımında kusursuz ve kesintisiz bir kullanım avantajı sunar. Elektrik santrallerinde üretilen elektriğin gerilim düzeyini yükseltmek amacı ile kullanılan bu trafolar aynı zamanda yüksek gerilimi düşürmek konusunda da işlevseldir. Günümüzde hemen her alanda kullanılan trafolar iş ve yaşam rutinlerini sürekli olarak etkilemektedir. Bu trafoların özellikle ikinci elleri çok daha uygun fiyatlara satılmaktadır.

2000 Kva İkinci El Trafo Fiyatları

2000 Kva ikinci el trafo modelleri birçok alanda kullanılabilir. Bu ürünleri sıfır trafolara göre çok daha uygun fiyatlara satın alabilirsiniz. İkinci el trafo fiyatları firmamız açısından oldukça idealdir. Gerilimin yükseltilmesi ya da yüksek gerilimin düşürülmesi gibi konularda kusursuz çalışan trafo arayışındaysanız firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

Hemen her alanda gerek duyulan bu trafolar içerisinde yüksek kapasiteye sahip olan 2000 Kva trafo modelleri ikinci el olarak daha uyguna satılıyor. Aynı zamanda elinizde bulunan bu trafo modellerini de yine firmamıza kolaylıkla satabilirsiniz. Beklentilere yanıt veren firmamız trafo bakım ve onarımı, montajı ve satışı gibi konularda sizlere her türden desteği en iyi şekilde sağlamaktadır. Kalite standartlarımız son derece yüksektir.

Bizlere ulaşmak Çok kolay, Sizde 2.El trafo Alıp, satmak veya Takas yapmak isterseniz. 0 505 004 07 02
Numaramızdan veya İletişim sayfamızda ki Form kısmında ulaşabilirsiz. Diğer Merak ettiğiniz soruları yorumlar kısmında belirtmeniz yeterlidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir