Genel

1000 Kva Trafo

1000 kva trafo

1000 Kva trafo ihtiyacı konusunda firmamıza başvurabilirsiniz. Bu trafolar yüksek standartlarda ve güçte trafo modelleridir. İşletmeler gereksinimlerine en uygun olarak bu trafoları tercih edebilirler. Fabrika tarzı alanlarda elektrik dağıtımının profesyonel bir şekilde gerçekleştirilmesi gerekir. Aynı zamanda restoran, otel ve hastane gibi ortamlarda da yine elektrik dağıtımında oldukça profesyonel elektrik dağıtım sistemlerinden yararlanılması gerekir.

Firmamız sizlere bu hizmetleri en iyi şekilde sunarak kaliteli bir hizmet alabilmenize olanak tanır. Her türlü avantajı sizlere sunan firmamız bu süreçte yeni nesil trafoları kullanımlarınıza sunar. Hizmetlerimizi sizlere sunduğumuz süreçte avantajlarımızdan en iyi şekilde yararlanabilir ve ihtiyaçlarınıza en uygun trafoları satın alabilirsiniz.

Trafo hizmetleri konusunda da sizlere çok geniş bir ürün skalası sunuyoruz. Böylelikle işletmeniz ve mekanınız açısından en uygun olan modeli seçebilmeniz için uzmanlarımız sizlere gerekli destekleri sunuyor. Trafo modellerinde her zaman sektördeki yeni nesil ürünleri bizlerden temin edebilirsiniz. Tasarımları seçerken doğru karar vermek konusunda uzmanlarımız sizlere gerekli tüm teknik bilgileri sunmaktadır.

1000 Kva Trafo Özellikleri

1000 Kva trafo satın almayı düşünüyorsanız bu cihazların teknik özellikleri hakkında bilgi edinmeniz gerekiyor. Bu ürünlerin satın alınmasında teknik yeterlilikler son derece önemlidir. Firmamız 1000 Kva trafo modelleri konusunda aradığınız tüm hizmet desteğini sizlere sunuyor. Sektörün tüm dinamiklerine hakim çalışanlarımız ile bu hizmetlerde aradığınız ürünü en iyi şekilde bulabiliyorsunuz. Trafoların özellikleri hakkında şunlar söylenebilir:

  • Yüksek bir verime sahiptir.
  • Uzun saatler teklemeden kesinti yaratmadan çalışabilme kapasitesine sahiptir.
  • Sık sık bakım gerektirmeden çalışabilirler.
  • Uzun yıllar dayanıklılığını koruyacak nitelikte ürünlerdir.
  • Yeni nesil trafo modelleri arasında yer alır.
  • Montaj ve kurulumda gereken desteği sağlarız.
  • Yağ ağırlığı 650
  • Üst gerilimi 33
  • Aktif kısım ağırlığı ise 1855 kg’dır.

Bu avantajları sayesinde 1000 Kva trafo son derece işlevsel tasarımlar arasında yer almaktadır. Beklentilere yanıt veren bu tasarımlar günümüzde birçok mekan ve işletme açısından tercih edilmektedir. Yüklü miktarda elektrik dağıtımının yapılması gereken durumlarda ihtiyaçlarınıza yanıt verebilecek ürünler arasında yer almaktadır. Satış sonrası desteklerimiz bulunmakla birlikte garantili ürünlerdir.

1000 Kva trafo fiyatları

1000 Kva trafo fiyatları konusunda firmamız sektördeki en iyi firmalar arasında yer alır. Bu süreçte her türlü avantajı sizlere sağlayan firmamız kaliteli bir hizmet alabilmeniz de beklentilerinizin karşılanmasını sağlar. Fiyatlarımız sektördeki en uygun fiyatlar olmakla birlikte sizlere yalnızca satış yapmıyoruz. Bununla birlikte montaj ve satış sonrası hizmetlerimizden de yararlanabilme imkanı sunuyoruz.

Satın alınan bir trafo uzun yıllar sorunsuz bir şekilde çalışabilme kapasitesine sahip olsa da zaman zaman kullanıcı hatasından veya çevre koşullarından dolayı bakıma ihtiyaç duyabilir. Böyle durumlarda sizlere trafo bakım ve onarım hizmetlerini de en iyi standartlarda sunuyoruz. Bizlerle iletişime geçerek bu süreçte yüksek kalite standartlarında hizmet alabilirsiniz.

Bizlere ulaşmak Çok kolay, Sizde 2.El trafo Alıp, satmak veya Takas yapmak isterseniz. 0 505 004 07 02
Numaramızdan veya İletişim sayfamızda ki Form kısmında ulaşabilirsiz. Diğer Merak ettiğiniz soruları yorumlar kısmında belirtmeniz yeterlidir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir